predrag_mikic.jpg

04.04.2017. - 15:11

IN MEMORIAM- Predrag Mikić savetnik predsednika Republike Srbije

Beograd, 04. april 2017. godine – Predrag Mikić, savetnik predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića, iznenada je preminuo u Beogradu, ujutru, 4. aprila 2017. godine.

Prerana smrt Predraga Mikića u 54. godini života zatekla je i teško pogodila njegovu porodicu, prijatelje, poslovne partnere, ali i sve kolege u Kabinetu predsednika Republike, sa kojima je sarađivao gotovo punih pet godina.
Dokazavši se ranije kao uspešan i poštovan biznismen, Predrag Mikić je poslednjih pet godina predstavljao sponu između privrednih subjekata iz zemlje i inostranstva, Vlade Republike Srbije i predsednika Republike, a sve u cilju olakšavanja uslova domaćim i stranim investitorima da ulažu u privredu naše zemlje, stvore nova radna mesta i ostvare ono što građani Srbije već dugi niz godina priželjkuju – više posla za sve, bolji standard i bolju budućnost za nas i generacije koje dolaze posle nas. Svi koji su Predraga Mikića poznavali mogu da svedoče da je bio marljiv radnik, posvećen cilju koji je imao jasno pred očima, da je bio neumoran i odlučan da sve ono, na šta smo se svi obavezali građanima još 2012. godine, dovede do kraja. Sva vrata, posebno prema Kini koja je Predrag Mikić za Srbiju otvorio u svetu, ostaće otvorena za sva vremena i služiće kao večni spomenik doprinosu koji je dao za svoju zemlju.
Mi koji smo ga poznavali pamtićemo ga kao dobrog prijatelja i uvek veselog i raspoloženog kolegu, sa kojim je bilo čast i zadovoljstvo raditi.

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).