sa_predstavnicima_26_nemackih_i_svajcarskih_kompanija.jpg

24.08.2017. - 16:54

Sa predstavnicima 26 nemačkih i švajcarskih kompanija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u Beogradu predstavnike 26 najvećih nemačkih i švajcarskih kompanija, koji borave u dvodnevnoj poseti Srbiji.

Tokom radnog ručka, koji je za članove švajcarsko-nemačkog poslovnog kluba organizovao u Vili „Mir“, predsednik Vučić predstavio je rezultate ekonomskih reformi, koje je Vlada Srbije sprovela u prethodne dve godine. On je predsednike i direktore kompanija upoznao sa mogućnostima poslovanja u Srbiji i povoljnim poslovnim ambijentom koji Srbija nudi stranim investitorima.

Radnom ručku prisustvovali su predstavnici sledećih kompanija: Armada Investment Group AG, Feldschlösschen Getränke AG, Rheinisch-Bergische Verlagsgesellschaft mbH, Baer Capital Partners/Charlemagne Capital, St. John Knits, HOLY FASHION GROUP, Veraison Capital AG, Falke Gruppe, ERT Entrepreneurs AG, VI Partners AG, SAP SE, GfK, Hartmann Group, ERT Entrepreneurs AG, Model-Holding AG, Valora, ISS Schweiz, Stern Stewart & Co. GmbH, BSH Hausgeräte GmbH, Rufener Events, SUSI Partners AG, Emmi AG, HSBC Trinkhaus AG, HBM Healthcare Investments AG, Partners Groups AG, TUI Suisse Ltd i Citadel Financial Advisory.

Beograd,
24. avgust 2017.

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).