Izgradnja mosta preko Save i Kolubare

Vesti

25.05.2018. - 21:25

Predsednik Vučić obišao radove na izgradnji mosta preko Save i Kolubare

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na izgradnji mosta preko Save i Kolubare kod Obrenovca.

Predsednik Vučić  je čestitao svima koji rade ogroman posao na ovoj deonici obilaznice i naglasio da se grade dva mosta, oba sa po tri trake, a da je dužina od  1.581 metar na veoma teškom delu. On je rekao da će Srbija uskoro imati najviše kilometara auto-puteva u regionu i najavio da će u junu početi radovi na obnovi autoputa od Sremske Mitrovice do granice sa Hrvatskom.  
 
"Imaćemo za manje od godinu i po u potpunosti auto-put do Čačka, za manje od tri do Požege, a tada ostaje Požega-Boljare, i Požega-Kotroman.To je veoma važno za spajanje sa srpskim delom Hercegovine, RS i BiH u celini", rekao je predsednik Vučić i  dodao  da će pre kraja godine i  do Bugarske i Grčke građani moći da putuju u potpunosti auto - putem.
 
Danas je  radove na izgradnji mosta  obišao i ambasador Kine u Srbiji Li Mančang, koji je istakao da će projekat biti večni simbol prijateljstv između Kine i Srbije, a sjajna saradnja kineske i srpske kompanije najbolji primer za druge.
Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).