12.04.2018

Честитка председнику Републике Азербејџан Илхаму Алијеву

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је честитку  председнику Републике Азербејџан Илхаму Алијеву, у којој се каже:

„Примите моје најискреније честитке за победу на председничким изборима и најбоље жеље за успех у раду.

Велико поверење, које су Вам поново указали грађани Ваше земље, сведочи о томе да препознају снагу Ваших идеја и визија за даљи напредак Азербејџана. Уверен сам да Вам то поверење даје и снажну вољу да наставите да их водите чврсто утемељеним путем успеха.

Радује ме што ћу ускоро поново посетити Вашу земљу и са Вама наставити садржајне разговоре, које смо водили током моје претходне посете, као и у другим приликама, јер делимо жељу и одлучност да наставимо заједнички рад на даљем развоју традиционално пријатељских односа и стратешког партнерства између Србије и Азербејџана, у складу са доследним поштовањем принципа суверенитета и територијалног интегритета међународно признатих држава“, наводи се у честитки председника Вучића.

Београд,

12. април 2018.