04.04.2017

IN MEMORIAM- Предраг Микић саветник председника Републике Србије

Београд, 04. април 2017. године – Предраг Микић, саветник председника Републике Србије Томислава Николића, изненада је преминуо у Београду, ујутру, 4. априла 2017. године.

Прерана смрт Предрага Микића у 54. години живота затекла је и тешко погодила његову породицу, пријатеље, пословне партнере, али и све колеге у Кабинету председника Републике, са којима је сарађивао готово пуних пет година.
Доказавши се раније као успешан и поштован бизнисмен, Предраг Микић је последњих пет година представљао спону између привредних субјеката из земље и иностранства, Владе Републике Србије и председника Републике, а све у циљу олакшавања услова домаћим и страним инвеститорима да улажу у привреду наше земље, створе нова радна места и остваре оно што грађани Србије већ дуги низ година прижељкују – више посла за све, бољи стандард и бољу будућност за нас и генерације које долазе после нас. Сви који су Предрага Микића познавали могу да сведоче да је био марљив радник, посвећен циљу који је имао јасно пред очима, да је био неуморан и одлучан да све оно, на шта смо се сви обавезали грађанима још 2012. године, доведе до краја. Сва врата, посебно према Кини која је Предраг Микић за Србију отворио у свету, остаће отворена за сва времена и служиће као вечни споменик доприносу који је дао за своју земљу.
Ми који смо га познавали памтићемо га као доброг пријатеља и увек веселог и расположеног колегу, са којим је било част и задовољство радити.