Вести

12.11.2017. - 21:09

Честитка председнику Републике Словеније Боруту Пахору поводом победе на председничким изборима

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је данас честитку председнику Републике Словеније Боруту Пахору поводом победе на председничким изборима. У честитки се каже:

„Поводом Вашег избора за председника Републике Словеније упућујем Вам најискреније честитке и најбоље жеље за успех у раду. Уверен сам да Вам велико поверење грађана Ваше земље даје снажну вољу да наставите да их водите чврсто утемељеним путем успеха и даљег напретка.
Желео бих да нагласим да Република Србија високо цени несебичну подршку Републике Словеније на европском путу, као и свим напорима које улажемо у очување регионалног мира и стабилности. Зато искрено ценимо Процес Брдо – Бриони и у њему активно учествујемо. Будите уверени да ће Србија остати пријатељ и поуздан партнер Словеније.
Надам се да ће наше добре политичке односе пратити још боље економске везе и сарадња у свим другим областима, на добробит грађана наших двеју земаља“, наводи се у честитки председника Александра Вучића.

Београд,
12. новембар 2017. године

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).