Отворен реконструисани пут Крепољин–Жагубица дуг 22,6 километар

Вести

25.09.2017. - 11:48

„Морамо у исток Србије да уложимо много више него што смо улагали у последњих педесет година“

Отворен реконструисани пут Крепољин–Жагубица дуг 22,6 километар

Реконструисани пут од Жагубице до Крепољина дуг 22,6 килметара отворен је данас за саобраћај у присуству председника Србије Александра Вучића који је том приликом рекао да ће се наставити са изградњом најмодернијих путева у целој земљи и да се тиме показује да нема грађана првог и другог реда, те да се у исток Србије мора улагати много више него што се улагало у последњих педесет година.
Пут је свечано отворен на Тргу ослобођења у центру Жагубице, а осим председника, отварању је присуствовала и потпредседница владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић.
"Време је да покажемо поштовање према народу на истоку и нећу да прихватим као председник Србије ту поделу, на оне који кажу улажите у центар, Београд, Нови Сад, Ниш, а сви остали су грађани другог реда. Нисте грађани другог реда, имаћете најмодерније путеве, јер никакву разлику не правимо", поручио је Вучић у обраћају грађанима.
Пут од Крепољина до Жагубице сада је деоница регионалног пута Пожаревац–Бор a некада је био алтернативни пут за Београд, али је временом био запуштен и девастиран. Тај пут, сада је модерна саобраћајница за чије радове је из државног буџета издвојено око седам милиона евра.

25. септембар 2017.

Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).