img_1613.jpg

Вести

31.03.2017. - 16:53

Председник Николић одликовао премијерa Краљевине Шпаније Маријанa Рахојa и угледне држављане Краљевине Шпаније

Београд, 31. март 2017. године – Генерални секретар председника Републике Србије Недељко Тењовић уручио је данас у Мадриду Орден Републике Србије на ленти којим је председник Републике Србије Томислав Николић одликоваo, 1. фебруара 2013. године, премијерa Краљевине Шпаније Маријанa Рахојa за заслуге у развијању и учвршћивању мирољубиве сарадње и пријатељских односа између Републике Србије и Краљевине Шпаније.

Поводом Сретења 2017. године, председник Републике одликовао је следеће угледне држављане Краљевине Шпаније, јер су својим радом допринели стварању позитивне слике Србије, њене културе и историје, у Шпанији и ван ње:

1. Сесар Антонио Молина је одликован Златном медаљом за заслуге, за заслуге у јавним и културним делатностима и јачању сарадње Републике Србије и Краљевине Шпаније.

2. Мерседес Монмани је одликована Златном медаљом за заслуге, за заслуге у јавним и културним делатностима и јачању сарадње Републике Србије и Краљевине Шпаније.

3. Професор Рикардо-Антонио Руис де ла Серна је одликован Златном медаљом за заслуге, за заслуге у јавним и културним делатностима и јачању сарадње Републике Србије и Краљевине Шпаније.

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).