tan2016-11-26_135350457_0.jpg

Вести

26.11.2016. - 16:11

Председнику Николићу уручена Повеља почасног грађанина Кнића

Кнић - Председнику Србије Томиславу Николићу уручена је данас Повеља почасног грађанина Кнића, са образложењем да промовише ту општину и подржава њене активности и пројекте који доприносе економском развоју.

Председник Србије је рекао да је титула почасног грађанина Кнића за њега обавеза да и даље ради, не само за Гружу и Кнић, већ и за целу Србију, наводећи да је почасни грађанин неколико градова у земљи и свету, али да му је ово признање најдраже.

"Ми се добро познајемо. Овде ме многи људи познају и да нешто није ваљало то би и рекли", рекао је председник Николић и додао да је најтеже бити "први међу својима".

Како је рекао, живимо у тешким временима, али има наде, која се осећа свакога дана, те додао:

"Ништа није лоше као што је било претходних година и да ништа није добро као што ће да буде, ако сви наставимо да радимо на томе".

О Србији ће, рекао је у обраћању, ускоро да се говори као о једној од ретких земаља које су биле потпуно у праву, јер има пријатеље и на истоку и на западу, али се никоме није приклонила, већ "све позвала да се приклоне малој Србији".

Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).