18.07.2024. - 09:17

Saučešće povodom ubistva policajca Nikole Krsmanovića

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća porodici i kolegama ubijenog policajca Nikole Krsmanovića, u kome se kaže:

„Izuzetno me je potresla vest o smrti policajca Nikole Krsmanovića, koji je ubijen u podmuklom napadu dok je časno obavljao svoju tešku dužnost.

Sa dubokim bolom i tugom primio sam vest o tragičnom gubitku vašeg sina i brata, hrabrog policajca Nikole Krsmanovića. Njegova posvećenost službi i neustrašivost neizmerno su doprineli očuvanju sigurnosti i mira u našoj zemlji. Njegov gubitak je nenadoknadiv, ne samo za vas, njegovu porodicu, već i za celu našu zemlju.

Nikola je bio istinski heroj, koji je svoj život posvetio zaštiti drugih, a njegova hrabrost i profesionalnost vodile su ga kroz sve izazove i opasnosti koje je njegova služba nosila.

Primite moje najiskrenije saučešće. Neka vam snaga i hrabrost koje je Nikola pokazivao u životu budu uteha u ovim teškim trenucima. Srbija nikada neće zaboraviti njegovu žrtvu i nesebičnu predanost dužnosti”, navodi se u telegramu predsednika Vučića.

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).