SASTANAK SA AMBASADOROM RUSKE FEDERACIJE ALEKSANDROM ČEPURINOM

Saopštenja

27.12.2017. - 12:13

SASTANAK SA AMBASADOROM RUSKE FEDERACIJE ALEKSANDROM ČEPURINOM

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina, koji mu je uručio pismo-čestitku predsednika Vladimira Putina.

U čestitki se kaže:

"Poštovani gospodine Predsedniče, srdačno Vam čestitam Novu godinu i Božić.

Tokom odlazeće godine rusko-srpski odnosi su nastavili da se dinamično razvijaju. To je u punoj meri potvrdio i naš skorašnji sastanak u Moskvi.

Računam na nastavak zajedničkog rada sa Vama na unapređenju bilateralne saradnje u svim oblastima na dobrobit bratskih naroda naših zemalja, u interesu jačanja regionalne stabilnosti i bezbednosti.

Želim Vama, Vašoj rodbini i najbližima zdravlje i uspeh, a svim građanima Republike Srbije - mir i blagostanje", navodi se u čestitki ruskog predsednika Putina predsedniku Vučiću.

Predsednik Vučić je zahvalio na pismu, kao i na izuzetnom gostoprimstvu pruženom delegaciji Republike Srbije prilikom posete Moskvi. Srpski predsednik i ruski ambasador su razmotrili rezultate posete i ocenili da je bila od velikog značaja za dalji razvoj svestrane saradnje dveju zemalja.

VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI SA FTP SERVERA MINISTARSTVA ODBRANE.

Beograd,
27. decembar 2017.

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).