Predsednik Vučić obišao radove na izgradnji Dečje bolnice Tiršova II

Vesti

05.08.2024. - 23:21

Predsednik Vučić obišao radove na izgradnji Dečje bolnice Tiršova II

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je večeras gradilište Dečje bolnice Tiršova II i najavio da će radovi na izgradnji biti završeni do aprila 2027. godine i da će to biti najmodernija dečija klinika, važna za decu iz cele Srbije i iz regiona.

Predsednik Vučić obišao radove na izgradnji Dečje bolnice Tiršova II

Foto: Predsedništvo Srbije / Dimitrije Goll

 
"Ponosan sam na ovu Univerzitetsku dečju kliniku Tiršova II, koja će biti na ponos svih građana Srbije i same struke, naših lekara i sestara, koji će našoj deci moći da pruže mnogo bolje lečenje. Zahvalan sam izvođačima koji su uveli i treću smenu, jer je to za nas od presudnog značaja. Za nas je najvažnije da uradimo sve da sačuvamo živote i zdravlje ljudi, pre svega naše dece. Nastojimo da na najbolji mogući način uradimo ono što je posao države, jer je najvažnije da roditeljima sačuvamo decu i zato toliko ulažemo i uvek ćemo to da činimo. Tiršova II je san generacija i ponosan sam što ćemo je izgraditi nedaleko od velelepnog Kliničkog centra“, poručio je predsednik.
 
Beograd, 
05. avgust 2024. godine
Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).