koridor_velika.jpg

Vesti

02.09.2018. - 19:08

Predsednik Vučić obišao radove na južnom kraku Koridora 10

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na južnom kraku Koridora 10, deonici Gornje polje – Caričina Dolina,  i  odao  priznanje inženjerima i radnicima koji su angažovani na jednoj od najtežih deonica.

"Zahvalan sam ljudima koji će sutra sa novim rešenjem da pristupe, da ruše brdo i pomere zemlju na drugu stranu,  jer to što se sada nije srušilo,  očigledno da će se srušiti, samo je pitanje trenutka", izjavio je predsednik Vučić  i  istakao da je važno da put bude bezbedan, a i završen na vreme, u skladu sa ugovorom koji je potpisan.On je rekao da Koridor 10 predstavlja žilu kucavicu juga Srbije.

"To je put koji znači više investitora za Vranje, Leskovac, Han, Surdulicu, Trgovište, Bujanovac, za svako mesto južno odavde", naglasio je predsednik Vučić i dodao da se nada da će do kraja godine moći da objavi da još jedan veliki investitor, svetski poznata kompanija, dolazi na jug Srbije.

02. septembar 2018.

Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).