Predsednik Vučić prisustvovao otvaranju obilaznice oko Gornjeg Milanovca

Vesti

04.10.2024. - 14:00

Predsednik Vučić prisustvovao otvaranju obilaznice oko Gornjeg Milanovca

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas otvaranju obilaznice oko Gornjeg Milanovca i tom prilikom istakao da je ovaj projekat utemeljen u viziji jedne moderne Srbije, zemlje koja ulaže sve u svoju budućnost i brine za svoje građane.

Predsednik Vučić prisustvovao otvaranju obilaznice oko Gornjeg Milanovca

Foto: Predsedništvo Srbije / Dimitrije Goll

 
"Samo verujući u sebe i svoje sposobnosti, mi možemo da gradimo modernu Srbiju. I u tome ćemo biti dobri onoliko koliko budemo svoji. Ovaj put je uslov našeg rasta, ovaj put nam donosi veće plate i penzije i uslov je našeg napretka. Srbija se gradi i, koliko je to moguće u ovim uslovima u svetu, spremno dočekuje budućnost. Želim da zahvalim našim kineskim prijateljima, jer bez vas ovo ne bismo mogli da uradimo. Srbija je zahvalna predsedniku Si Đinpingu i nikada neće zaboraviti sve što je za nas uradio. Ovo nije bio samo građevinski zadatak. Ovaj projekat, vredan preko 30 miliona evra, zahtevao je i trud, posvećenost i težak rad mnogih ljudi, koji su neumorno radili po zimi, vrućini, kiši i vetru, kako bismo danas mogli da stanemo pred vas i sa ponosom kažemo da je ovo delo koje ostaje iza naše generacije", poručio je predsednik. 
 
Gornji Milanovac, 
04. oktobar 2024. godine
Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).