Predsednik Vučić učestvovao na Poslovnom forumu Srbija – Japan

Vesti

17.10.2024. - 12:22

Predsednik Vučić učestvovao na Poslovnom forumu Srbija – Japan

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić učestvovao je danas na Poslovnom forumu Srbija – Japan: susret sa Japanskom organizacijom za spoljnu trgovinu DžETRO (Jetro) i tom prilikom poručio da Srbija, uz veće prisustvo japanskih kompanija, može da ostvari sve ciljeve i dostigne sve svoje snove.  

Predsednik Vučić učestvovao na Poslovnom forumu Srbija – Japan

Foto: Predsedništvo Srbije / Dimitrije Goll

 
“Ovo je najveća japanska poslovna delegacija koja je ikada posetila Srbiju i hvala vam što ste ovde. Uspešno smo unapredili naše odnose, zajedno smo uradili dosta dobrog posla, uključujući i nove japanske investicije u Srbiji. Povezivanje sa Japanom je od najvećeg značaja za nas i zato vas molim da češće posećujete našu zemlju. Dragi prijatelji, želim vam da se osećate kao kod kuće u Srbiji, a mi ćemo dati sve od sebe da se dokažemo kao pouzdan partner“, istakao je predsednik u obraćanju na Poslovnom forumu Srbija – Japan, u prisustvu Japanske organizacije za spoljnu trgovinu Jetro i predstavnika japanskih kompanija.
                                               
Beograd,
17. oktobar 2024. godine
Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).