Најаве и обавештења

16.04.2021. - 14:50

Најава за медије за 17. 04. 2021. Здружена тактичка вежба са бојевим гађањем „ОДГОВОР 2021“

Председник Републике Србије Александар Вучић присуствоваће Здруженој тактичкој вежби са бојевим гађањем „ОДГОВОР 2021“, која ће бити одржана у суботу, 17. априла 2021. године.

Председник Вучић најпре ће присуствовати приказу на полигону „Орешац“, у 11.00 часова,  а потом у 12.30 часова извођењу вежбе на полигону „Пасуљанске ливаде“.

Молимо све заинтересоване редакције да своје екипе акредитују на адресу info@mod.gov.rs, најкасније до петка, 16. априла 2021. године до 20.00 часова. Потребно је да акредитација садржи име, презиме, дужност у редакцији, податке за идентификацију за све чланове екипе и контакт телефон, уз обавезно навођење да ли на активност долазите сопственим или организованим превозом.

Медијским екипама које прате вежбу на полигону „Пасуљанске ливаде“ обезбеђен је организовани превоз. Полазак је испред Дома Војске Србије (улица Браће Југовића 19, Београд), 17. априла у 8.30 часова.

Представници медија који долазе сопственим превозом, на полигону „Орешац“ треба да буду најкасније до 10 часова, а на полигону „Пасуљанске ливаде“ до 11 часова.

Особе за контакт:
За полигон „Орешац“:

Kатарина Симоничић, тел. 064/8329-210
Лариса Kостић, тел. 064/8350-364

За полигон „Пасуљанске ливаде“:

Мајор Милан Гујаница, тел. 064/8329-208
Мајор Александар Петровић, тел. 064/8329-061