Најаве и обавештења

22.10.2019. - 20:20

Најава за медије за 23.10.2019. Свечана академија поводом обележавања 120. годишњице од оснивања Одељења за поверљиве полицијске послове и 17 година од оснивања Безбедносно-информативне агенције

Председник Републике Србије Александар Вучић присуствоваће Свечаној академији поводом обележавања 120. годишњице од оснивања Одељења за поверљиве полицијске послове и 17 година од оснивања Безбедносно-информативне агенције у среду, 23. октобра 2019. године, у 12:30 часова у свечаној дворани Безбедносно-информативне агенције (ул. Краљице Ане бб, Београд).

Молимо представнике медија да попуњен захтев за акредитацију пошаљу на мејл адресу mediji@bia.gov.rs најкасније до 10:00 часова  у среду, 23. октобра 2019. године.

Преузимање акредитација биће омогућено у среду, 23. октобра 2019. године, од 10:00 до 11:30 часова на улазу у Безбедносно-информативну агенцију (капија 1) искључиво уз лични идентификациони документ.

Такође, молимо акредитоване медије да своје екипе упуте на место догађаја најкасније до 11:30 часова ради неопходних припрема.

Београд, 22. октобар 2019. године