САСТАНАК СА АМБАСАДОРОМ РУСКЕ ФЕДЕРАЦИЈЕ АЛЕКСАНДРОМ ЧЕПУРИНОМ

Саопштења

27.12.2017. - 12:13

САСТАНАК СА АМБАСАДОРОМ РУСКЕ ФЕДЕРАЦИЈЕ АЛЕКСАНДРОМ ЧЕПУРИНОМ

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас амбасадора Руске Федерације Александра Чепурина, који му је уручио писмо-честитку председника Владимира Путина.

У честитки се каже:

"Поштовани господине Председниче, срдачно Вам честитам Нову годину и Божић.

Током одлазеће године руско-српски односи су наставили да се динамично развијају. То је у пуној мери потврдио и наш скорашњи састанак у Москви.

Рачунам на наставак заједничког рада са Вама на унапређењу билатералне сарадње у свим областима на добробит братских народа наших земаља, у интересу јачања регионалне стабилности и безбедности.

Желим Вама, Вашој родбини и најближима здравље и успех, а свим грађанима Републике Србије - мир и благостање", наводи се у честитки руског председника Путина председнику Вучићу.

Председник Вучић је захвалио на писму, као и на изузетном гостопримству пруженом делегацији Републике Србије приликом посете Москви. Српски председник и руски амбасадор су размотрили резултате посете и оценили да је била од великог значаја за даљи развој свестране сарадње двеју земаља.

ВИДЕО МАТЕРИЈАЛ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ СА ФТП СЕРВЕРА МИНИСТАРСТВА ОДБРАНЕ.

Београд,
27. децембар 2017.

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).