Председник Вучић обишао радове на изградњи Дечје болнице Тиршова II

Вести

05.08.2024. - 23:21

Председник Вучић обишао радове на изградњи Дечје болнице Тиршова II

Председник Републике Србије Александар Вучић посетио је вечерас градилиште Дечје болнице Тиршова II и најавио да ће радови на изградњи бити завршени до априла 2027. године и да ће то бити најмодернија дечија клиника, важна за децу из целе Србије и из региона.

Председник Вучић обишао радове на изградњи Дечје болнице Тиршова II

Фото: Председништво Србије / Димитрије Голл

 
"Поносан сам на ову Универзитетску дечју клинику Тиршова II, која ће бити на понос свих грађана Србије и саме струке, наших лекара и сестара, који ће нашој деци моћи да пруже много боље лечење. Захвалан сам извођачима који су увели и трећу смену, јер је то за нас од пресудног значаја. За нас је најважније да урадимо све да сачувамо животе и здравље људи, пре свега наше деце. Настојимо да на најбољи могући начин урадимо оно што је посао државе, јер је најважније да родитељима сачувамо децу и зато толико улажемо и увек ћемо то да чинимо. Тиршова II је сан генерација и поносан сам што ћемо је изградити недалеко од велелепног Клиничког центра“, поручио је председник.
 
Београд, 
05. август 2024. године
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).