Председник Вучић обишао завршне радове на железничкој станици Врбас Нова

Вести

07.08.2024. - 21:07

Председник Вучић обишао завршне радове на железничкој станици Врбас Нова

Председник Републике Србије Александар Вучић обишао је завршне радове на комплексу потпуно нове железничке станице Врбас, која укључује и нову станичну зграду, у оквиру пројекта брзе пруге Нови Сад-Суботица и, том приликом, најавио да ће пруга до Суботице бити готова до 1. децембра, наводећи да је остало још неколико ствари да се заврши, попут пробне вожње и надзора. 

Председник Вучић обишао завршне радове на железничкој станици Врбас Нова

Фото: Председништво Србије / Димитрије Голл

 
"Ово је велика ствар за нашу земљу и за Врбас и посебно сам поносан на овај пројекат. Возови ће ићи брзином 220 километара на сат, а од Београда до Суботице ће се стизати за сат и десет минута. Све ово много значи нашим људима, а план је да целу Војводину премрежимо модерном железницом. Ово је сада потпуно друга земља. Све што смо радили ускоро ће да се види и сваки човек ће моћи да каже да је био део тога и да је то стварао. Ово је нешто што радимо за историју, а колико волимо Србију показујемо резултатима које смо постигли", поручио је председник Вучић. 
 
Врбас, 
07. август 2024. године
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).