Председник Вучић присуствовао отварању обилазнице око Горњег Милановца

Вести

04.10.2024. - 14:00

Председник Вучић присуствовао отварању обилазнице око Горњег Милановца

Председник Републике Србије Александар Вучић присуствовао је данас отварању обилазнице око Горњег Милановца и том приликом истакао да је овај пројекат утемељен у визији једне модерне Србије, земље која улаже све у своју будућност и брине за своје грађане.

Председник Вучић присуствовао отварању обилазнице око Горњег Милановца

Фото: Председништво Србије / Димитрије Голл

 
"Само верујући у себе и своје способности, ми можемо да градимо модерну Србију. И у томе ћемо бити добри онолико колико будемо своји. Овај пут је услов нашег раста, овај пут нам доноси веће плате и пензије и услов је нашег напретка. Србија се гради и, колико је то могуће у овим условима у свету, спремно дочекује будућност. Желим да захвалим нашим кинеским пријатељима, јер без вас ово не бисмо могли да урадимо. Србија је захвална председнику Си Ђинпингу и никада неће заборавити све што је за нас урадио. Ово није био само грађевински задатак. Овај пројекат, вредан преко 30 милиона евра, захтевао је и труд, посвећеност и тежак рад многих људи, који су неуморно радили по зими, врућини, киши и ветру, како бисмо данас могли да станемо пред вас и са поносом кажемо да је ово дело које остаје иза наше генерације", поручио је председник. 
 
Горњи Милановац, 
04. октобар 2024. године
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).