Председник Вучић учествоваo на Пословном форуму Србија – Јапан

Вести

17.10.2024. - 12:22

Председник Вучић учествоваo на Пословном форуму Србија – Јапан

Председник Републике Србије Александар Вучић учествоваo je данас на Пословном форуму Србија – Јапан: сусрет са Јапанском организацијом за спољну трговину ЏЕТРО (Јеtrо) и том приликом поручио да Србија, уз веће присуство јапанских компанија, може да оствари све циљеве и достигне све своје снове.  

Председник Вучић учествоваo на Пословном форуму Србија – Јапан

Фото: Председништво Србије / Димитрије Голл

 
“Ово је највећа јапанска пословна делегација која је икада посетила Србију и хвала вам што сте овде. Успешно смо унапредили наше односе, заједно смо урадили доста доброг посла, укључујући и нове јапанске инвестиције у Србији. Повезивање са Јапаном је од највећег значаја за нас и зато вас молим да чешће посећујете нашу земљу. Драги пријатељи, желим вам да се осећате као код куће у Србији, а ми ћемо дати све од себе да се докажемо као поуздан партнер“, истакао је председник у обраћању на Пословном форуму Србија – Јапан, у присуству Јапанске организације за спољну трговину Jetro и представника јапанских компанија.
                                               
Београд,
17. октобар 2024. године
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).